Nasze miejsce w fabule Fairy Tail

Jeszcze przed narodzinami głównych bohaterów z mangi i anime powstał nowy świat, którym władały smoki. Ludzie żyli w niepokoju, ryzykując życiem na każdym kroku. Nadszedł jednak moment kiedy zaczęły powstawać magie. Rozprzestrzeniały się powoli, aż objęły cały glob.

Utrzymania pokoju podjął się mag, posiadający posłuch na całym świecie. Był to człowiek o imieniu Miyaguchi. Podzielił on gildie na mroczne, a także stworzył kodeks zakazujący otwartych walk między gildiami. Rozpoczął także poszukiwania zdolnych magów, z którymi pragnął założyć Radę Magii, pilnującą porządku i ładu. Czy znajdą się tacy? Czy równowaga jest możliwa kiedy na świecie jest tylu zdeterminowanych ludzi, chcących zrealizować swoje sny i marzenia? Czas pokaże... Jednak ty możesz zmienić biegi tej historii, przekonaj się o tym odwiedzając Mage Guild Wars!

Brak bonusu

Zezwolenia nauki zaklęć

post #1
Wzór podania:
Code:
Chcę nauczyć się zaklęcia X (link do wybranego czaru).
Wymagania w postaci (tutaj wymieniamy wymagania) spełniam i proszę o pozwolenie na trening. Kosztować mnie on będzie Y PU.

Uwaga:
  • Po napisaniu takiego posta czekacie na odpis administracji. Kiedy to już nastąpi możecie przystąpić do treningu - NIE WCZEŚNIEJ!
  • Proszę pamiętać by posty opatrzyć odpowiednim tagiem [save], którego przykład użycia został opisany tutaj
  • Linki do tego tematu z prośbą o zezwolenie można wysyłać administracji na PW, Discord lub czat
  • Niedozwolone jest składanie podań do zdolności, których nie można opanować ze względu na niespełnione wymagania lub zasady gry
  • Składanie podań "na zapas" lub po napisaniu posta z treningiem również jest zakazane
  • Trening wybranej zdolności można przeprowadzić w dowolnym terminie po napisaniu posta w tym temacie
  • Posty różniące się od podanego wzoru nie będą akceptowane
Odwiedzaj codziennie newsy oraz recepcję, by być na bieżąco z nowościami na MGW.
W dziale poradniki znajdziesz informacje odnośnie całej mechaniki panującej na forum.
Zapraszamy do korzystania z forumowego discorda, który w przyszłości zostanie połączony z czatem, by zachować stały kontakt z administracją i pozostałymi graczami.
post #2
[hide="4"]
Chcę nauczyć się zaklęcia Szary Taniec (link).
Wymagania w postaci (magia papieru I) spełniam i proszę o pozwolenie na trening. Kosztować mnie on będzie 20 PU.
[/hide]
[Image: kMa2MHk.png]
post #3
Zezwalam.
Odwiedzaj codziennie newsy oraz recepcję, by być na bieżąco z nowościami na MGW.
W dziale poradniki znajdziesz informacje odnośnie całej mechaniki panującej na forum.
Zapraszamy do korzystania z forumowego discorda, który w przyszłości zostanie połączony z czatem, by zachować stały kontakt z administracją i pozostałymi graczami.
post #4
[hide="4"]
Chcę nauczyć się zaklęcia Lustrzany Papier (link).
Wymagania w postaci (magia papieru I) spełniam i proszę o pozwolenie na trening. Kosztować mnie on będzie 20 PU.
[/hide]
[Image: kMa2MHk.png]
post #5
Zezwalam.
post #6
[hide="3, 4"]Chcę nauczyć się zaklęcia Strzał Bąbelków (https://mageguildwars.pl/showthread.php?...209#pid209).
Wymagania w postaci (1 poziom magii wody) spełniam i proszę o pozwolenie na trening. Kosztować mnie on będzie 20 PU.[/hide]
[Image: ZQbzz85.png]

KP || Głos
post #7
Zezwalam
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Forum Jump: