AktualizacjaNowy Ład1.2.1

Witajcie użytkownicy w tej małej aktualizacji mającej na celu poprawienie oraz wyjaśnienie kilku kwestii, które przyszły z poprzednią, dużą zmianą. Pewne kwestie odnośnie regulaminów zostały lekko zmienione, a także została wyjaśniona sprawa bonusu do treningów, który odbierać można było jeszcze na starym forum. Tutaj akurat wdarło się moje niedopatrzenie, dlatego zaczynajmy.

Zmiany techniczne

• Na starym forum można było odebrać specjalny prezent w postaci bonusu, do między innymi treningów, który polegał na tym, że nie trzeba było ich pisać. Bonus ten miał tyczyć się pierwszych pięciu, jednakże przy przenosinach na nowe forum i migracji użytkowników, wdarło się z mojej strony małe niedopatrzenie i wprowadzenie niektórych użytkowników w błąd. Dlatego finalnie sytuacja wygląda tak, że liczba treningów nie uległa zmianie, ale kto chce może "przetrzymać" ten bonus przez maksymalnie trzy treningi. Mówiąc prościej, jeżeli komuś nie przeszkadza pisanie krótszych treningów, a chciałby zachować bonus na te dłuższe, to może to zrobić dla maksymalnie trzech treningów. Po tej liczbie, każdy kolejny trening musi już być uwzględniony z bonusem. Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć jak wygląda jego sytuacja, pomocne informacje może uzyskać u mnie w prywatnej wiadomości na serwerze Discord.
  • Został zaktualizowany punkt 10. regulaminu forum, który mówi na temat nazwy użytkownika. Zostały uwzględnione zakazy odnośnie imion zapożyczonych z anime i mangi Fairy Tail, a także informacja o ich odmianie w innych językach (klik).
  • Został rozszerzony punkt 14. odnośnie obrazków profilowych użytkowników forum (klik).
  • Punkt 15. regulaminu odnośnie sygnatury użytkownika, został odrobinę bardziej rozwinięty (klik).
  • Do punktu 17. regulaminu forum została dopisana informacja odnośnie rozszerzenia znaczenia "dodatkowy tekst", który można umieścić w sygnaturze (klik).
  • Do regulaminu pisania postów dodano punkt 10. mówiący o kontrowersyjnych elementach postu, które wcześniej nie były oczywiste ze względu na punkt 4. regulaminu forum (klik).