Magia Różowego Diabła
Opis ogólny

Samo określenie różowy, w rzeczywistości jest to majestatyczna istota. Łatwiej sobie zobrazować przyrównując do gargulca, mają podobny kolor skóry i kilka wspólnych cech. Wspominając o samym symbolu różowym diabeł ten wypoczywa na swoich skrzydłach, czterech. Jego skóra o grafitowej barwie chroni go dodatkowo symbol mocy. Dzięki takiej magii możemy atakować ofensywnymi zaklęciami mroku jak Shadow Ball.

[hide="3,4"]
Opis

Poziom pierwszy znakuje zdolność do lotu, magia lotu. Znaczy jeśli traktować to jak tryb... same skrzydła nie są magią lotu. W rzeczywistości zamieniamy się tak na stałe. Skrzydła rosną na wzór niebieskich mogąc złożyć się dobrze, są 4 pod łopatkami też. Dość duże wyglądające jak szarfy. Oferuje to oczywiście zdolną zabawe formą, sama magia energii zaklęć mroku również występuje.

Opis

Drugi poziom zdawało by się momentem prawdy, egzaminu. Otrzymuje się w sposób ten magie zdolności wytrzymałości, nasza skóra zmienia się w szarą. Jesteśmy więc diabłem i udało nam się to uzyskać. Postać dodatkowo uczy się zaklęcia mroczna kula. Mimo wszystko nie atakuje bezsensownie swoich, jest różowym diabłem.

Opis

Poziom trzeci znany jest również jako tajemny kod. Postać na tym poziomie przypomina z charakteru diabła i tak się wysławia. Wspomniana moc okazała się tak potężna że coś wypaliła w oczach, zdawać się może że jest faktycznie diabłem. Mimo wszystko potrafi swoich naj bliższych tak zadowalać.

[/hide]