@Kurisu

Prawdę mówiąc nic złego o tym prologu nie mogę powiedzieć. Historia została przedstawiona ze zrozumieniem realiów forum i poszanowaniem dla wydarzeń, które się na nim odbywają. Zawsze jest to mile widziane, ponieważ pozwala nawiązywać wiarygodne wątki fabularne.

Wiarygodne są dla mnie również przedstawione wydarzenia, w których trudno dopatrzyć się jakiejś zbędnej przesady. To ładna historia o skrzywdzonej dziewczynie, która poszukuje nie tylko zemsty, ale jak mi się zdaje również pewnego swojego miejsca w świecie, w którym przyszło jej żyć.

Szanse na to można dostrzec w bezpośrednim nawiązaniu do innej postaci z forum wraz, z którą wyrusza w dalszą drogę. Ten zabieg – dość rzadko stosowany na etapie prologu – również przypadł mi do gustu, ponieważ może być on przyczynkiem do budowania jakiejś głębszej relacji między tą dwójką.

Na koniec wspomnę tylko, że całość i jest schludnie napisana i nie znajduję w tekście niczego, co jakkolwiek raziłoby w oczy. Z powyższych powodów przyznaję Ci 60 punktów i zapraszam do dalszej rozgrywki.